Afbeelding invoegen
 
VAKANTIE-OPPAS KATTENOPPAS ALMERE VOOR UW KAT, KNAAGDIER OF ANDERE KLEINE DIEREN 


Van onze dierbare viervoeters ontvangen we veel plezier en liefde, maar soms zorgen ze ook voor hoofdbrekers als we bijvoorbeeld met vakantie gaan. Want wie zorgt ervoor, waar, hoe vaak en wanneer? Is het wel betrouwbaar, gebeurd er niks met het lieve dier? Daarvoor is nu een oplossing! 

Wij zorgen voor uw viervoeter! Dit kan uw kat zijn, uw konijn, hamster of ander soort knaagdier. Bij u thuis zorgen wij ervoor dat uw lieveling aandacht, eten en verzorging krijgt zodat het in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven en zich prettig zal voelen tijdens uw afwezigheid. Als we er dan toch zijn, dan kunnen we meteen de plantjes verzorgen, de kliko aan de straat zetten en de post opruimen. 

Deze service hebben wij al in 2008 opgezet in Almere, zodat ook ú met een gerust hart uw viervoeter achter kan laten als u een dagje weggaat of afwezig bent voor een langere periode.

Na een uitgebreid intake gesprek en kennismaking bekijken we wat uw wensen zijn en hoe wij daaraan tegemoet kunnen komen, bespreken we de kosten en vergoedingen en natuurlijk bekijken we of het klikt! 

Heeft u nog vragen of wilt u een intakegesprek aanvragen, neemt u dan contact met ons op!

 _____________________________________________________________________________________________

kattenoppas almere - kattenbezoek almere - vakantie oppas almere - kattenoppas aan huis - huisdierenoppas almere

 Afbeelding invoegen